Oferujemy catering dietetyczny w szpitalach oraz obiektach państwowej i prywatnej służby zdrowia, prowadzimy również dostępne dla wszystkich bufety oraz bistra.

 

W ramach usługi możemy podjąć się prowadzenia kuchni u Państwa i gotować na miejscu. Możemy też zaoferować perfekcyjny serwis - jak w restauracji, bez prowadzenia kuchni centralnej. Umożliwiają nam to nowoczesne i elastyczne systemy produkcyjne realizowane przez naszych specjalistów z obszaru catering. Zapewniamy opiekę dietetyka dedykowanego dla każdego obiektu, urozmaicone menu zgodnie z zaleceniami Instytutu Żywności i Żywienia.

 

 

Prowadzimy stołówki oraz bufety w budynkach szpitalnych, dostępne dla pacjentów oraz osób odwiedzających, serwujące nie tylko dania obiadowe ale również ciepłe śniadania, zdrowe przekąski oraz gorące napoje. W centrum naszej uwagi zawsze pozostaje dobro Państwa pacjentów, a żywienie musi mieć wspierające działania lecznicze. Dobry smak potraw to dla nas podstawa.