Świadczymy usługi na terenie całego kraju - prowadzimy stołówki i restauracje pracownicze w zakładach przemysłowych, centrach logistycznych i  magazynach. Naszymi klientami są zarówno firmy zatrudniające tysiące pracowników, dla których świadczymy usługi cateringowe w systemie zmianowym, 24h przez 7 dni w tygodniu, oraz mniejsze centra do których posiłki dowozimy z kuchni centralnych. Każdemu oferujemy indywidualnie dopasowane menu, w zależności od rodzaju pracy i potrzeb – serwujemy wysokoenergetyczne posiłki dla pracowników fizycznych, lekkie dania dla pracowników umysłowych, bogaty wybór dań wegetariańskich. Potrawy są zoptymalizowane pod względem wartości kalorycznych i odżywczych, a składniki cechuje ich wysoka wartość odżywcza. Podczas wyboru produktów zwracamy uwagę na ich najwyższą jakość. Oprócz tego preferujemy dostawców regionalnych.

Na pierwszym miejscu stoją zawsze potrzeby i dobre samopoczucie Państwa pracowników. Mając na uwadze wzrost poziomu świadomości żywieniowej opracowaliśmy różne szkolenia praktyczne na temat żywienia, z których można skorzystać opcjonalnie. Szeroka tematyka warsztatów obejmuje informacje np. o „jedzeniu w mózgu” i o „zajadaniu stresu”, wiedzę o produktach aż po tematy związane z kulturą jedzenia.

Przykładamy szczególną uwagę do najwyższej jakości przy doborze produktów spożywczych. Począwszy od wyboru dostawców, których pozyskujemy w miarę możliwości z rynku regionalnego aż po sam proces produkcji posiłków. A na urozmaicenie menu mają spory wpływ prowadzone przez nas akcje kulinarne.