Prowadzimy otwarte restauracje dostępne dla każdego, działające od wczesnych godzin porannych, serwujące śniadania i lunche, posiłki profilaktyczne, posiłki regeneracyjne oraz świadczące usługi cateringów biznesowych i okolicznościowych – dla biur, na konferencje oraz prywatne eventy.

Nasi pracownicy – szefowie kuchni, kucharze i pomoce korzystają z szeregu szkoleń w zakresie prawidłowego żywienia, ale także wszelkich nowinek gastronomicznych, trendów, dzięki którym w naszym menu znajdują się popularne i modne dania – promujemy smaki kuchni świata, kuchnię wegetariańską oraz tradycyjne dania polskie.

Przygotowujemy dania przy użyciu świeżych składników, oferując sezonowe menu i produkty regionalne, prowadzimy akcje tematyczne edukujące naszych Gości w zakresie zdrowego żywienia, ekologii czy kuchni świata.

Podczas całego dnia pracy, zapewniamy pracownikom pyszne produkty w dużym wyborze - od śniadania, przez przekąski w porze obiadowej lub podczas przerwy kawowej, po przekąski na drogę powrotną do domu.

Za pomocą anonimowych ankiet często badamy opinię naszych Gości i robimy wszystko aby spełnić ich życzenia.

Używamy opakowań przyjaznych dla środowiska